Mee met de wind

Seizoen #1

In deze aflevering ga ik in gesprek met Rianne Toenhake.  Zij is oprichtster van 'Dokter Rianne' en werkt als lichaamsgericht, integratief arts. 

Ze beschrijft haar reis tijdens haar geneeskunde studie, het gevoel er niet thuis te horen maar wel met een diep weten dat ze een andere arts wilt zijn. Hoe kwam ze tot haar eigen praktijk? En wat kunnen we van haar leren? 

Wat mij bij blijft is; hoe kun je een andere keuze maken als deze keuze niet in de artsen-menu-kaart staat. Hoe doe je dat? 

Dat en meer hoor je in deze podcast! 

De woorden die ik voor haar ontving waren: 

"Als een blaadje in de wind. Dwarrel je van hot naar her. Soms stuurt de wind je naar oost en kijk je met heimwee naar west. Dan ga je weer zuid en kijk je vol verlangen naar noord. De wind heeft haar eigen richting en jij gaat mee maar niet altijd vol overgave. Kun je, zachte schoonheid, ervaren als blad. Dat de wind het altijd van je wint. En dat de overgave aan daar waar jij naartoe mag waaien het enige is wat jij hoeft te doen. Ga maar vol vertrouwen naar je bekken. En leef je leven in flow van jou zijn."

Meer van Rianne?

Ga naar: https://dokterrianne.com/ Of volg haar op Instagram of LinkedIn.