Een zachte zomerbries

Seizoen #1

In deze aflevering ben ik in gesprek met Claire Lambrichts. Claire was GZ-psychologe en raakte in een diepe depressie. Zo erg dat ze niet meer wist hoe verder. Uiteindelijk koos ze weer voor het leven. 

We raken in gesprek over haar innerlijke reis, schaamte over vrouw-zijn, de kritische en zware stemmen in onze hoofden en hoe we, samen, kunnen kiezen voor zelfliefde, acceptatie en het leven! 

Dat en meer in deze helende beleving. Door schaamtes en taboes bespreekbaar te maken, het donkere/vrouwelijke op te zoeken, komt er weer levensenergie vrij in ieder van onze cellen! Onderschat niet de kracht van kwetsbaar delen. 

De woorden die ik voor haar ontving waren:

"Een zachte bries en een zware storm. Jij belichaamt ze beide. Voel je de kracht van je benen op de aarde als het om je heen stormt? Kun je de deuren sluiten binnenin en de warmte voelen van je hart. De liefde voor jezelf die je weer hebt teruggevonden. De deuren openen van jouw zijn als er alleen een lichte zomerbries waait? Voel de warme bries, alle gedachtes verzachten. Je lichaam ontspant. Laat jezelf maar zakken, ook in het warme water. En wees één, met al wat er is."

Je kunt haar vinden op Instagram en LinkedIn.