Zichtbaar jezelf

Seizoen #1

In deze aflevering ga ik in gesprek met Pien van Huet. Pien is creatief en energetisch therapeut & initiatiefneemster van de Energetische GGZ waarvoor ze een documentaire maakt over de complementaire zorg in de GGZ. 

Wat bewoog haar dit initiatief te starten? Hoe ziet haar helings-reis eruit? En wat zijn haar wensen, dromen en verlangens voor de toekomstige gezondheidszorg en dan met name de GGZ? 

Dat en meer in deze podcast. 

Ik ontving voor haar de volgende woorden, die mij persoonlijk ook erg raakte:

"Als de wereld van je vraagt een paardebloem te zijn en je ziet niks anders om je heen. Dan vind je en plak je, wat gele bladeren op je stam en laat je trots je geplakte bloemen zien. Maar de wereld zegt dan; die bloem ziet er gek uit. Die klopt niet. En labels, verhalen, over die geplakte gele bloemblaadjes ontstaan. Maar wat de wereld niet zag, was die knop helemaal bovenaan. Een knop die nu langzaamaan open gaat staan en haar prachtige kleuren en bloem laat zien. Totdat iedereen naar boven kijkt en zegt: wauw! Zo'n prachtige bloem heb ik nog nooit gezien. Toe maar, lief mens, ga je knop openen en laat de wereld met verwondering naar je kijken!"

Meer van Pien? 

Je kunt haar vinden op haar website: https://energetischeggz.nl/ of LinkedIn & Instagram.