Vrij spelen

Seizoen #1

In deze aflevering ben ik in gesprek met Janneke Robers. Janneke is sensueel belichaamt leiderschap trainster en brengt coaches, trainers, therapeuten, artsen & healers van hun hart naar hun bekken tijdens haar jaartraining voluit-vrouw zijn. 

We zijn in gesprek over haar innerlijke reis en wat het haar heeft gebracht. Hoe ze 15 jaar terug  vanuit haar burn-out tot sensueel belichaamt leiderschap trainster is gekomen. En hoe we allemaal 'wounded healers' zijn. 

In gesprek over oorspronkelijke en gewonde vrouwelijke en mannelijke energie stromen, spelen met wat je wordt aangereikt in het leven en de talenten die voor je openbaren als je naar binnen durft te keren. 

Je kunt Janneke vinden op Instagram & haar eigen website. 

De woorden die ik voor haar ontving waren: 

"Spelen met alles, wat er is. Dat vind je heerlijk! Met je lichaam, de wereld, de mensen om je heen. Ja, dat is wat je wenst.Een belichaamde vrouw, teveel vrouw, wijze vrouw, vrouwelijk leiderschap. Geef het een naam. Het zijn allemaal namen, met verhalen. Dit jij niet bent. Soms zetten ze je vast, eventjes, en geven ze je een imago. Een portret, een dia van jezelf. En dan herinner je je weer dat het vrij-spelen is wat je blij maakt. Het vrij zijn wat je rijk maakt. Niet in waarde uit te drukken. De imago's misschien. Maar jouw vrije ziel is onbetaalbaar.Blijf spelen, blijf lachen en geef de wereld, de mooie vrouwen om jou heen hun vrije spel weer terug. Waar ze zo naar verlangen. De wereld is je dankbaar."

Ik kijk terug op een waardevol en mooi gesprek, dank Janneke!

Liefs,

Annemarie