Grootse vrouw

Seizoen #2

Welkom bij de eerste officiële helende beleving! En vandaag ben ik in gesprek met Hanneke van 't Hoff. 

Hanneke vertelt over haar reis als SPH-er naar het doen van levenscoaching, maken van zielsportretten en het werken met het levensveld. 

Ook blikken we samen terug op de reis van de afgelopen 6 maanden van de start van het platform. Hanneke was 1 van de eerste die voelde dat ze wilde committeren aan het kernteam van het platform. Hoe was dat voor haar? Hoe was dat voor mij? 

Aankomende periode zullen we samen de eerste ont-moetingsdag van het platform op 11 november gaan vormgeven. 

En vanaf nu zijn het levensveld, het levensspel & de zielsportretten ook te vinden op het platform op de pagina; zielswerk! 

De woorden die ik voor Hanneke ontving waren: 

"Lieve mooie, zachte, wijze, tedere, grootse vrouw. Ik zie je landen steeds meer op aarde. Als een vallende ster aan de hemel die haar kracht komt delen hier op aarde. Een vallende ster staat symbool voor het doen van wensen en jij, mooi mens, kan wensen, verlangens en de lichtheid van anderen doen ontwaken. En je doet het op zo’n prachtig, krachtig & creatieve wijze! Ga staan voor jouw schoonheid.Ga staan voor jouw pracht en praal en realiseer je dat alle schoonheid die jij creëert. met je verf, doeken en kleuren -> jij bent. Pure reflectie is van zowel jouzelf als de tekenenden. Elk schilderij is ook een heling voor jouzelf. Elke groepsreis op jouw veld is landing op aarde, voor jouzelf. Neem deze woorden heel goed op. Besef wat voor een grootsheid jij brengt, ook voor jezelf."

Veel luister plezier en hopelijk tot gauw! 

Veel liefs,

Annemarie

P.s. Laat je me weten wat je van deze aflevering vond?