Het kwetsbare hart

Seizoen #2

In deze aflevering ga ik in gesprek met Joey Touwslager.  Vanuit Hartleiders helpt hij mensen met een hartaandoening weer grip te ervaren op het leven, vanuit eigen mogelijkheden en krachten. Dit doet hij na zelf stil gezet te zijn door twee hartstilstanden en een burn-out.

Joey vertelt over zijn harten-pad. Van veel afleiding zoeken en weglopen vanuit angst naar naar binnen keren, voelen & contact maken met het pad van zijn hart. 

Een verhaal die raakt, die heel menselijk is & bijzonder! 

Dit zijn de woorden voor Joey:

"Lieve krachtige, zachte, kwetsbare man, Als donderslag bij heldere hemel klopte er een goddelijke vonk op jouw deur. Portaal van liefde. En het deed je hart doen openbreken, openbreken voor heel veel licht. Jouw hart dat klopte... eerst in het donker... toen even niet meer... en toen met een gewelddadige schreeuw vurig tot leven gekomen! En nu gaat jouw hart sneller kloppen om de harten van anderen te raken, te begeleiden en te doen openen.  Openen voor die liefde voor henzelf. Zoals jij ook hebt mogen doen, en nog steeds groeiende bent hierin. Ik dank je wel voor je eerlijke, helende verhaal, voor velen anderen mensen."

Veel luisterplezier! 

Je kunt Joey vinden op zijn website: https://hartleiders.nl/

Liefs, Annemarie