Samen zijn

Een plek om elkaar te ont-moeten, verbinden en thuiskomen te ervaren 

KIVA Documentaire te Oosterbeek!

Sprekers & muziek vanuit het oergeneeskunst platform

Koop hier een ticket vanuit het platform!

00

DAGEN

00

UREN

00

MINUTEN

00

SECONDEN

De kracht en innerlijke leiderschap van de community

Lief mooi mens, lieve collega & geïnteresseerden,

Het platform is een community voor gelijkgestemden. Dappere zielen die zich niet laten onderdrukken en externe validatie durven los te laten. 

Door elkaar te vinden we elkaar bekrachtigen en in het licht zetten. 

Het platform wil niets liever dienstbaar zijn aan jou.

Een gezonde community met gezonde, autonome en vrije individuen.

Nieuwsgierig? Kom dan naar 1 van onze live ontmoetingsdagen. 

 

Oergeneeskunst platform in co-creatie met de documentaire KIVA, the call of the wisdom keepers! 

18 januari 2024 19.30

‘Mother Earth is calling her children home’

Verhalen vertellen doen we al sinds mensenheugenis en is een sterk verbindende kracht zijn. In deze onrustige tijd op aarde hebben wij meer en meer behoefte aan mooiere verhalen over onszelf en de wereld om ons heen. Als steun, kracht & inspiratiebron om een mooiere toekomst met elkaar te dromen en vorm te geven.

Verhalen vertellen kan door middel van een documentaire in beeld & geluid (zoals deze prachtige documentaire KIVA) en ook door middel van woorden, klanken, muziek & dans. Het platform heeft de intentie om deze kunstvormen steeds meer in te zetten als oeroud medicijn gegoten in een modern jasje!

Het oergeneeskunst platform is een platform opgericht door Annemarie Semeijn met als primaire doel zorgverleners te inspireren, bekrachtigen en begeleiden naar een holistische manier van zorg verlenen, terug naar hun innerlijke natuur & gebruik makend van de natuurlijke elementen en energieën!

Het vraagt een ieder van ons moed, dapperheid en innerlijk vertrouwen om oude structuren los te laten en op pad te gaan, je eigen hart en gevoel te volgen. Om niet alleen je ego maar ook moeder aarde en de kosmos mee te laten doen in het vormgeven van jouw leven.

Naast de vertoning van de documentaire zullen de volgende sprekers & muzikanten aanwezig zijn*: 

Annemarie Semeijn, van oorsprong huisarts, heeft een diep innerlijke reis gemaakt naar het ontstaan van dit platform en zal hierover deze avond vertellen. 

Daarnaast zal Stijn Verschuren, huisarts & handpan speler, spelen op zijn handpan & spreken over muziek als medicijn en hoe hij dit inzet in zijn huisartsen-spreekuur.

 
*Optioneel komt er nog een andere spreker spreken.
 

Lokatie: Filmhuis Oosterbeek, Weverstraat 85, 6862 DL Oosterbeek

Bestel een ticket vanuit het oergeneeskunst platform!

Ont-moet het platform dag!! 

OPTIE: 03-03-2024

Collega's en geïnteresseerden,

Het platform koestert de wens om jou een thuis te bieden waar je vol enthousiasme en vastberadenheid een nieuw pad kunt bewandelen. Hier is geen plaats voor obstakels of tegenstand, enkel ruimte om van de reis te genieten. We nodigen je van harte uit om samen te ont-moeten tijdens onze tweede 'ont-moet het platform' dag!

11-11 was een groots succes. 

Heel veel liefs,

Annemarie & team. 

 

Gastenlijst 03-03 2024

Referenties

"Echte verhalen, echte transformaties: ontdek wat anderen te zeggen hebben over onze evenementen.”
.

Mind-Body Bliss: "Ik vond het een hele fijne dag. Ik was samen met een vriendin en we gingen opgeladen en verbonden weer naar huis terug. Voor mij was dit weer een grote stap. Nogmaals heel erg bedankt. Geweldig wat je allemaal doet en organiseert, zo belangrijk voor deze nieuwe tijd!

 
Nicole

Mind-Body Bliss: “Dankjewel voor de muziek en dat nagenieten doe ik nog steeds. Vond het een hele fijne dag en kijk er met een glimlach op terug.  Zie ons zo heerlijk ronddansen en ook het ja en nee roepen heeft zeker iets in werking gezet. Kies meer voor mezelf wat wil ik wel en wat niet. Maar ook het voelen hierin is na de lief-lijf dag meer aanwezig.   Nogmaals dank voor jouw fijne begeleiding en ik zeg het zeker voort!”"

 
Ellen
Video Poster Image

Als alleen maar liefde overblijft

May 02, 2023

Wetenschap & spiritualiteit

May 02, 2023

In de spreekwoordelijke boom

May 02, 2023

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Lees mee over het ontstaan & de groei van het platform en ontvang inspirerende helende teksten in je mailbox.